G2K Forum
Registrujte se kako bi vidjeli cijeli sadrzaj foruma!
G2K Forum
Registrujte se kako bi vidjeli cijeli sadrzaj foruma!
G2K Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

G2K Forum

You're dead!

HomePortalLatest imagesRegistracijaLogin

Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je

Go down 
2 posters
AutorPoruka
dream'TM

dream'TM

Broj komentara : 12

Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je Empty
KomentarNaslov komentara: Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je   Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 9:52 pm

Gledaj da iz ove slike izdvojis samo pozadinu znaci samo ovo crno zuto i ovog coveka a ne dream team i igrace ja cu to sam da napisem, i stavis ovde,ja sam nasao neki prog,pa cu samo da dopisujem imena,aj pls ak mozes nekako evo slike

Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je 293k0ic Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je W800
Na vrh Go down
dream'TM

dream'TM

KomentarNaslov komentara: Re: Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je   Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je I_icon_minitimeSat Nov 07, 2009 9:30 pm

Jel moze bre cekamo nedelju dana ?
Na vrh Go down
slim

slim

Broj komentara : 45
Mjesto : 2zla

KomentarNaslov komentara: Re: Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je   Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je I_icon_minitimeSat Nov 07, 2009 11:19 pm

Na vrh Go down
dream'TM

dream'TM

KomentarNaslov komentara: Re: Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je   Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je I_icon_minitimeSun Nov 08, 2009 12:18 am

Tnx Smile
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je   Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je I_icon_minitime

Na vrh Go down

Ej moze ovo to nije mnogo posla a hitno mi je
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» header ako moze?